måndag 9 juli 2012

Impuls i Bushen!

Jag och tjejen hade en riktigt långtråkig dag, vi satt på blocket och kollade på djur och fick syn på en Belgisk   jätte kanin, och för att tillägga så har jag ingen erfarenhet av kaniner och till råga på det en schäfer tik på 3år. 
Vi bestämde oss för att åka och kolla på kaninen vi gick ner till busshållplatsen där de även finns ett Frasses gatukök. Vi beställde fort och väntade på bussen, efter ett tag klev det in en man i 50års åldern som jag började surra hockey med de slutade med att han skulle åt samma håll som oss. 
När han hade släppt av oss undrade både jag å tjejen vad f*n vi gett oss in på "vanlig företeelse". Vi hade hamnat mitt i bushen utan bil! på ett helt nytt ställe, vi var ju trots allt nyinflyttade. Ajja vi klampade vidare i leran och ett litet lätt regn piskade oss i nacken, jag med en sommarjacka och tjejen i leggings?. 
Vi hittade efter många om och men fram till gården där dom hade den här Jätte kaninen, flickvännen klämde lite å sa den här får det bli.
Hur tar vi oss hem nu?. Buss alternativet hade gjort så vi fick vänta i 2.5 timma med adhd!?.
Ne de vart en lokal taxi vi fick vänta en stund medan hon åt eller något i den stilen. Ajja vi tog oss hem och ett kanin köp vart snabbt ett faktum.
Hunden och kaninen funkar super tillsammans, kaninen äter hund-foder, kassler och Turkisk peppar  och bor  för närvarande på balkongen, Elvis fick han heta. Tack impuls för en spännande dag och en riktigt udda Elvis!.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar